ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Είστε εδώ  : Αρχική | Ανενεργά προγράμματα | Νέα | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2009 - ΕΟΜΜΕΧ 01/07/2010
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2009 - ΕΟΜΜΕΧ 01/07/2010

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας σήμερα 01/07/2010.Δείτε στα σχετικά αρχεία τους αναλυτικούς πίνακες  με τους κωδικούς  των  εγκεκριμένων  επενδυτικών  σχεδίων ανά άξονα. Οι άξονες που αναφέρονται περιλαμβάνουν τις εξής περιφέρειες.

Άξονας 2  :    Ανατολική Μακεδονία & Θράκη,, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα,Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Κρήτη, Πελοπόννησος.      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.


Άξονας 3  : Αττική      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ   

                                                                                                                    
Άξονας 4  :   Κεντρική Μακεδονία  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Άξονας 5  :   Δυτική Μακεδονία  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Άξονας 6  :   Νότιο Αιγαίο  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Άξονας 8  :   Στερεά Ελλάδα   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΞΟΝΑ.
 

 

 

Αναζήτηση στο site

Chat

We have 8 guests online

Ειδησεις

Newsroom | naftemporiki.gr
Newsroom | naftemporiki.gr
naftemporiki.gr
  • Γενικά αίθριος καιρός
    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.
  • Σοφόν... το ασαφές: Ορίζουν επίπεδα για stop loss
    * Προσπάθησαν μεν, απέτυχαν δε να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις που άσκησαν ορισμένοι θεσμικοί για άλλη μια μέρα και έτσι συμπληρώθηκαν πέντε πτωτικές σύνοδοι και άνοιξε ο δρόμος για την αναζήτηση ισχυρών στηρίξεων. Επίσης για άλλη μια φορά οι δείκτες έκλεισαν κοντά στο κατώτερο μέρας που αναζητείτο ως τις δημοπρασίες. Δεν υπήρξαν ενδείξεις για εκτόνωση της διάθεσης για ξεφόρτωμα.
  • H φενάκη της εξομολόγησης
    Η πολιτική είναι, μεταξύ πολλών άλλων, και δράση, και πράξη, και αποτέλεσμα, με συνέπειες που, όχι σπάνια, δεν ανταποκρίνονται στις αρχικές προθέσεις του δρώντος πολιτικού. Όσο κι αν τα παραπάνω κινούνται στον χώρο του αυτονόητου και κοινότοπου, η υπενθύμισή τους είναι πάντοτε αναγκαία για να κατανοηθούν κίνητρα, πολιτικές αποφάσεις και πρακτικές, να γίνει ορατό το δέον και το φαίνεσθαι της πολιτικής, σε ένα περιβάλλον αμφισημιών, ρευστοποίησης εννοιών και σύγχυσης -σκόπιμης ή όχι- σκοπών και μέσων, γράφει ο Δ.Η. Χατζηδημητρίου.