ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Είστε εδώ  : Αρχική | Σύνδεση
Παρακαλούμε, συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιδιωτικό χώρο αυτού του ιστοτόπου.Αναζήτηση στο site

Chat

We have 10 guests online

Ειδησεις

Newsroom | naftemporiki.gr
Newsroom | naftemporiki.gr
naftemporiki.gr
  • Γενικά αίθριος καιρός
    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.
  • Σοφόν... το ασαφές: Ορίζουν επίπεδα για stop loss
    * Προσπάθησαν μεν, απέτυχαν δε να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις που άσκησαν ορισμένοι θεσμικοί για άλλη μια μέρα και έτσι συμπληρώθηκαν πέντε πτωτικές σύνοδοι και άνοιξε ο δρόμος για την αναζήτηση ισχυρών στηρίξεων. Επίσης για άλλη μια φορά οι δείκτες έκλεισαν κοντά στο κατώτερο μέρας που αναζητείτο ως τις δημοπρασίες. Δεν υπήρξαν ενδείξεις για εκτόνωση της διάθεσης για ξεφόρτωμα.
  • H φενάκη της εξομολόγησης
    Η πολιτική είναι, μεταξύ πολλών άλλων, και δράση, και πράξη, και αποτέλεσμα, με συνέπειες που, όχι σπάνια, δεν ανταποκρίνονται στις αρχικές προθέσεις του δρώντος πολιτικού. Όσο κι αν τα παραπάνω κινούνται στον χώρο του αυτονόητου και κοινότοπου, η υπενθύμισή τους είναι πάντοτε αναγκαία για να κατανοηθούν κίνητρα, πολιτικές αποφάσεις και πρακτικές, να γίνει ορατό το δέον και το φαίνεσθαι της πολιτικής, σε ένα περιβάλλον αμφισημιών, ρευστοποίησης εννοιών και σύγχυσης -σκόπιμης ή όχι- σκοπών και μέσων, γράφει ο Δ.Η. Χατζηδημητρίου.